online-dating-scam-e1423684752502

Waarom Dating Websites Altijd maar Duurder Worden

Het is ongeloofelijk.  Heb je al eens de prjizen bekeken van hedendaagse datingwebsites?

online dating scams

 

Ik vind dit niet meer kunnen.. sommige websites vragen honderden euros voor een maand abonnement. Het is crimineel om de liefde nog te vinden. Ook worden de meeste datingsites overspoeld door vrouwen en kunnen mannen niets meer vinden hier. Wat schandalig is.

Kijk eens naar sites zoals parship etc. Ik heb mijn research gedaan en België en Nederland vergeleken met andere landen. Sommige landen zijn zelfs duurder dan Belgie en Nederland zoals Duitsland. Maar andere landen zijn goedkoper zoals Polen. Ik volg verschillende Poolse blogs omdat ik ook wat Pools spreek en ik graag wat bij zou willen leren in die taal. Daarom volg ik verschillende blogs rond daten (portale randkowy) in het pools.

Hier zijn de prijzen tenminste te doen om een date te vinden in vergelijking met onze landjes. Ik zou je graag bespaar tips willen geven maar voor de kwaliteitssites zal je echter in BE en NL veel moeten betalen. Daarom heb ik geen euroweetjes. Ik heb wel van de volgende about en soup goede informatie kunnen vinden deze zijn wel in het Pools. Dus gebruik Google Translate om ze te vertalen. Maar ik raad je aan om eerder apps zoals tinder te gebruiken in plaats van datingsites met hun zogenaamde tests!

Ze zijn niet te vertrouwen, het zijn geldwolven en wij zijn dat beu.

Maar dit is gewoon de opinie van de euroweetjes staf!

 

 

 


'Waarom Dating Websites Altijd maar Duurder Worden' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Alle rechten zijn gereserveerd. http://www.euroweetjes.nl