photo

Mode – Blogje

Mode het bestaat al honderden jaren, en wat er ook gebeurt het verdwijnt maar niet uit de maatschappij. Mode is eigenlijk wandelende kunst in mijn opinie. Het kan je in zoveel manieren helpen. Het is door de mode dat er drastische veranderingen zijn gebeurt niet alleen voor jou maar ookk voor de wereld maar die zijn jou waarschijnlijk niet opgevallen, maar mode heeft altijd de wereld verbeterd in een positieve zin. Zonder mode, was er ook geen kunst om te dragen en zou alles er maar bleek en saai uitzien.

Als je eens andere mensen hebt bestudeert, zullen ze er goed uitzien in wat ze dragen omdat de mode wat ze dragen iets comfortabel is waar ze zich goed bij voelen. Dit is wat fashion of mode over gaat volgens mij, het is je eigen expressie in je kleren uitdrukken. Je eigen kunst. Het leuke aan kunst is dat er zoveel mensen verschillende stijlen hebben, je kan van iedereen iets leren. Iedereen heeft ook zijn eigen kijk op fashion, wat voor de ene mooi is is voor de andere spuiglelijk.

Welke merken vind ik leuk?

Goedkope maar goed afgewerkte merken zoals: Atos Lombardini, Casual Chic Pantalon

Zalando is de online shop, als je een leuk merken aanbod zoekt is het zeker de moeite om Scalini eventjes te bekijken. Trendwatchers volgen op twitter is een andere manier om merken te vinden die nieuw en fris zijn. Het is in mijn opinie zoals muziek, je moet een beetje zoeken tegen dat je vind wat echt bij je past. Verschillende klerencoaches opzoeken helpt ook altijd, sommige hebben er echt oog voor.

Tips bij online shoppen

Wanneer je online shopt kan je altijd alles terugsturen. Hierdoor is het makkelijk om verschillende kledingstukken te kopen, te passen en terug te sturen wat je niet past. Probeer in dit proces wel zo weinig mogelijk schade toe te brengen aan de kleren. Veel mensen misbruiken nu dit systeem en dit is jammer omdat door het op deze manier te doen, het misschien niet lang meer zal bestaan.

 


'Mode – Blogje' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Alle rechten zijn gereserveerd. http://www.euroweetjes.nl