tips om geld te besparen met shoppen

Geld Besparen op Shoppen

Het is eind oktober, wat betekent dat de vakantie zal hier voor je het weet.

Maar als je nadruk over hoe om geschenken veroorloven voor iedereen op uw lijst, ben je waarschijnlijk gaat over uw vakantie winkelen op de verkeerde manier.

Nu we het toch nog maar enkele weken verwijderd van de feestdagen, zijn er stappen die u nu kunt nemen om geld te besparen. We vroegen J.J. Montanaro, een financieel planner voor USAA, en Anna Newell Jones, die schrijft over zuinig leven op haar blog, en daarna opgeslagen Wij, voor enkele tips over hoe om kosten te besparen.


Stel een budget – en hou je eraan – Een lijst zal u helpen voorkomen impulsaankopen en bijhouden hoeveel je van plan bent om te besteden, zeggen Montanaro en Jones. Zorg ervoor dat u uw plan te bespreken met familieleden en denk na over hoe je zou veranderen van uw vakantie cadeau geven tradities – misschien kan je cadeaus voor volwassenen te elimineren in uw familie of stel een maximale prijs voor cadeaus je koopt. Jones suggereert ook denken buiten de doos (gift). ” Praat met je familie over hoe u kunt alle werkzaamheden om de focus te verleggen naar de creatie van vakantie tradities in plaats van na te denken zo veel over materiële posten, ” zegt ze.

Als u zich zorgen maakt over het niet voldoen aan de verwachtingen van je vrienden of familieleden zijn, uw beste inzet is om gewoon eerlijk te zijn. Jones, die haar blog om kroniek aflossing van bijna $ 24.000 in de schulden begonnen, zegt die gesprekken hoeft niet lastig te zijn. ” Ik denk dat gewoon een soort van het zijn aan de voorkant en openhartig over waar je bent is zo behulpzaam en het is echt verfrissend om een heleboel mensen om gewoon te komen en erover te praten vond ik. ”

Maak een doel op korte termijn besparingen – Terug in de dag, banken aangeboden speciale rekeningen bekend als Kerstmis Clubs die toegestaan?  wegstoppen extra geld het hele jaar door in afwachting van de feestdagen. Mobiel bankieren maakt dit concept een stuk makkelijker. Sommige banken toestaan ??om besparingen op korte termijn doelen, dat zich toelegt op de komende evenementen of grote aankopen te creëren. Overweeg één creëren exclusief voor het geven van geschenken seizoen.

Als uw bank niet zulke plannen te bieden, kijken naar online programma’s zoals SmartyPig, waarmee je specifieke besparingen doelen en een tijdpad om de gewenste hoeveelheid te bereiken stellen. Je zou een  50 euro terugtrekking van uw bankrekening om de twee weken te plannen en eindigen met een paar honderd dollar in je doel spaarrekening komen december.

En als u zich zorgen over het vinden van het geld om te sparen bent, Montanaro stelt het krijgen van creatieve – uit de verkoop van oude spullen om te bezuinigen op de extra’s als je ‘s ochtends Starbucks of diners met vrienden. En laat het geld zitten in je portemonnee. Overbrengen naar uw spaargeld of stash in een envelop.

Regift (ja, echt waar) – Als u besluit om te bezuinigen op de geschenken die je meestal koopt schaal, maar dat betekent niet dat je moet het geven van geschenken traditie helemaal stoppen. Een optie is regifting.

Als je regifting een cadeau, zorg ervoor dat het is omdat je weet dat je vriend / familielid zal net als de gave en krijgt het gebruik van te maken – niet omdat het toevallig rond te liggen. En vergeet niet, het hoeft niet om een traditionele regift zijn. Abonnementsdiensten zoals Birchbox, welke klanten sturen een gecureerd partij producten elke maand rond beauty, lifestyle of andere thema’s, kan regifting mogelijkheden te presenteren, dus zorg ervoor om spoor van unopen producten die iemand in uw gift-giving cirkel zou passen te houden.

Doe het zelf – En terwijl je anders denkt over de uitwisseling van geschenken taboes, overweeg doe-het-zelf cadeaus. Je mag niet een meester breister, maar misschien heb je een geweldige banaan brood te bakken of u bent gekomen met een geweldige body scrub recept. Je moet rekening houden met materiële kosten en zorg ervoor dat u de vaardigheden en de tijd die nodig is, maar de doe-aanpak kan u helpen geld te besparen, terwijl nog steeds het toevoegen van een persoonlijke touch aan uw geschenken.

Als je gaat om krediet te gebruiken, gebruik het verstandig – Als je ooit te zwaar tijdens de feestdagen heb vertrouwd op credit cards, weet je hoe het voelt wanneer de rekeningen beginnen te rollen in na de jaarwisseling. Maar als je al hebt gedaan het werk van het instellen van een budget en het opslaan van de benodigde middelen, hoeft u niet om volledig uit te sluiten van uw credit cards.

Profiteer van beloningsprogramma’s – Creditcards kunnen eigenlijk pas komen op vakantie tijd als uw kaart biedt beloningen – en je weet hoe ze te maximaliseren.

” Het kan zijn dat een deel van het harde werk is al achter je. Je hoeft alleen maar om te profiteren van het, ” zegt Montanaro. Sommige creditcards kunt u punten in de richting van cadeaubonnen of koopwaar die al zou kunnen zijn op uw lijst te zetten. Anderen bieden contant geld terug voor bepaalde aankopen. U kunt ook toegang krijgen tot soortgelijke beloningen door middel van reisprogramma’s.

Kijk voor aanbiedingen online en op mobiele apps – Op zoek naar kortingscodes en gratis verzending deals is een soort van een no-brainer. Het is ook een stimulans om winkel het hele jaar door en niet alleen in de weken voorafgaand aan de feestdagen.

Mobile-programma’s zoals Ebates en Ibotta bieden contant geld of gift card kortingen voor het winkelen bij bepaalde winkels. U kunt kijken voor scherp geprijsde cadeaubonnen op sites zoals Raise.com of Gift Card Granny of via service-gebaseerde beloningsprogramma’s zoals Verizon Smart Rewards. Maar sommige beloningen kunnen komen op een kostprijs, dus het is belangrijk om de kleine lettertjes te lezen. Afwegen of de kortingen die u bent het vinden van de extra tijd en moeite en alle gegevens die je kan delen met bedrijven als resultaat de moeite waard.

Bekijk ook onze andere tips!'Geld Besparen op Shoppen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Alle rechten zijn gereserveerd. http://www.euroweetjes.nl