bouw eenpergola

Bespaar Geld met een Pergola!

Bouw je Pergola zelf (DIY pergola style)

Sinds de bouw van onze allereerste pergola voor de boerderij een paar jaar terug – heeft onze pergola bouwproces keerde in tot een part-time “hobby” – wat heel wat meer voor vrienden, familie en anderen.

En, na veel porren van lezers – we gingen zelfs zo ver om stap voor stap te plannen op onze Etsy shop voor degenen die gedetailleerde plannen wilde maken

Dus voor degenen die overwegen de bouw van een van hun eigen – we dachten dat we zouden een aantal van onze tips en hints die we geleerd hebben als het gaat om het opbouwen van een mooi en duurzaam outdoor tuin pergola delen.

Een sterke basis is de sleutel om een goeie pergola te bouwen:

Het ingevulde  pergola. Alles wat overblijft is om het een paar lagen beits te geven Onze heuvel wijngaard pergola we vorig jaar gebouwd Рcompleet met teruggewonnen ramen.
Met een outdoor structuur, alles begint bij de basis. Om het simpel te zeggen, niet beknibbelen op je berichten.

Bij het werken met hout, een 4 x 6 “of 6 x 6″ post is uw beste keuze voor duurzaamheid op lange termijn. 4 x 4 “berichten – hoewel veel minder duur dan de dikkere, gewoon niet houden tijd. Ze zullen beginnen te buigen en boog – en binnen een jaar of twee – je structuur kunt beginnen meer te lijken op een bochtige kunstbeeldhouwwerk dan een outdoor oase.

Het kiezen van het type en de dikte van hout:

Nog een van onze favorieten – hou van de manier waarop ze ingericht om het eigen te maken! Nog een van onze favorieten – hou van de manier waarop ze ingericht om het eigen te maken!
Er zijn veel keuzes als het gaat om welk soort en dikte van hout gebruiken. Het komt echt neer op persoonlijke voorkeur. Wij bouwen al onze balken en top gording planken van 2 “dik hout. Hoewel er dunner en goedkoper keuze – de 2 “dikte geeft het stuk langdurige sterkte en duurzaamheid.

Koop Pergola Hout!

Bijna al onze pergola’s zijn gemaakt van behandeld hout. Het is een goede keuze bij het zoeken naar zwaardere buitenomstandigheden verwerken. Het is ook zeer veelzijdig – laat je hem gewoon naar het weer naar een natuurlijke grijze patina – of verf of beits aan bijna passende houtsoort of decor.

Onze gerecyclede schuur aangezien het vandaag eruit ziet met een toegevoegde pergola.Our gerecycled schuur aangezien het vandaag eruit ziet met een extra pergola.
Cedar is een andere haalbare optie, maar de kosten van ceder wordt steeds astronomisch, en het is zeer moeilijk te vinden in 2 “dik. Ongeacht de houtsoort, dunnere platen hebben de neiging om te eindigen als de dunnere palen, bogen en bochtige loop van de tijd.

Het beveiligen van de structuur:

Veel mensen vragen ons of is het beter om te begraven de posten, of om ze te monteren op een betonnen pad of voettekst. Het komt echt neer op persoonlijke voorkeur, omdat beide werken goed.

Als u een bestaande betonnen terras – dan met alle middelen het beveiligen van uw berichten met een beugel is de weg te gaan. U kunt eenvoudige plaat ankers (Simpson banden, enz.) Vinden bij de meeste home improvement en bouwmarkten dat een uitstekend werk van het beveiligen van berichten om concrete doen.

Een grote order voor 3 in een keer klaar om grote order voor 3 in een keer klaar om te gaan.
Als je ervoor kiest om je berichten te begraven – zorg ervoor om te graven naar beneden diep genoeg om onder de vorst lijn te krijgen en te voorkomen dat het deinende uit de grond. Voor ons op de boerderij we begraven onze posten 24 “en dan terug gevuld met inpakken kalksteen grind en vuil.

Voordelen bij het verbouwen van je woning: 

Nu dat je iets hebt bijgeleerd over het plaatsen van een pergola, willen wij eventjes de aandacht bij iets anders vestigen. Het plaatsen van een plafond in je woning kan op veel manieren gebeuren. Een van deze manieren is schilderen, gyproc maar een nog niet zo gekende manier is het plaatsen van een spanplafond. Een spanplafond is eigenlijk een pvc doek dat gespannen is onder het plafond, dit heeft veel voordelen. Deze kun je allemaal eens lezen op de website van Spanlux. De voordelen van een spanplafond zijn buitengewoon, en daarom willen we dit eventjes in de kijker plaatsen.

Heel eenvoudig, het belangrijkste is om zeker zet het vast! Als het niet is beveiligd, alles wat het kan nemen is een beetje serieuze storm om je mooie kleine paradijs om te zetten in een stapel van tandenstokers.

Euroweetjes!


Tagged: ,


'Bespaar Geld met een Pergola!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Alle rechten zijn gereserveerd. http://www.euroweetjes.nl