geld besparen

7 Manieren om Geld te Besparen

We willen allemaal geld besparen. En of het nu is om jezelf mokka latte een keer per week te ontzeggen of een exotische familievakantie uit te stellen, iedereen heeft zijn eigen manier om te besparen.

Gebruik deze geldbesparende tips om ideeën te genereren over de beste manieren om geld te besparen in uw dagelijkse leven.

1. Elimineer uw schuld

Als u probeert geld te besparen door budgettering maar nog steeds een grote schuldenlast draagt, begin dan met de schuld. Niet overtuigd? Tel op hoeveel je elke maand kwijt bent aan het aflossen van je schuld en je zult het snel zien. Als u eenmaal geen rente over uw schuld hoeft te betalen, kunt u dat geld gemakkelijk in spaargeld opnemen. Een persoonlijke kredietlijn is slechts één optie voor het consolideren van schulden, zodat u deze beter kunt afbetalen.

2. Maak een plan/doel

plannen

Een van de beste manieren om geld te besparen is door te visualiseren waar u voor spaart. Als u motivatie nodig hebt, stelt u doelen voor opslaan samen met een tijdlijn in om het opslaan te vergemakkelijken. Wilt u in drie jaar een huis kopen met een aanbetaling van 20 procent? Nu heb je een doel en weet je wat je elke maand moet opslaan om je doel te bereiken. Gebruik de besparingscalculators van Regio’s om je doel te bereiken!

3. Betaal jezelf eerst

meten is weten

Stel elke betaaldag een automatische incasso van uw betaalrekening in op uw spaarrekening. Of het nu om de twee weken $ 50 of om $ 500 is, bedrieg uzelf niet met een gezond langetermijnspaarplan.

4. Stop met roken

Nee, het is zeker niet gemakkelijk om te stoppen, maar als je elke dag anderhalve pak rookt, komt dat neer op bijna $ 3.000 per jaar dat je kunt besparen als je stopt. Volgens de Centers for Disease Control is het percentage Amerikanen dat sigaretten rookt nu voor het eerst sinds tenminste het midden van de jaren zestig minder dan 20 procent – word lid van de club!

5. Neem een ​​”Staycation”

geld besparen reis

Hoewel de term misschien trendy is, is de gedachte erachter solide: in plaats van enkele duizenden buitenlandse vliegtickets te laten vallen, kijk je in je eigen achtertuin voor leuke vakanties dicht bij huis. Als u de afstand niet kunt rijden, zoekt u naar goedkope vluchten in uw regio.

6. Nutsbesparingen

Door de thermostaat op uw boiler met 10 ° F te verlagen, kunt u tussen 3-5 procent aan energiekosten besparen. En het installeren van een on-demand of tankloze boiler kan tot 30 procent besparingen opleveren in vergelijking met een standaard boileropslagtank.

7. Pak je lunch in

Een voor de hand liggende geldbesparende tip is het vinden van dagelijkse besparingen. Als het kopen van een lunch op het werk 7 euro kost, maar het meenemen van de lunch van huis kost slechts 2 euro, dan kun je in de loop van een jaar een 1250 euro noodfonds opzetten of een belangrijke bijdrage leveren aan een universiteitsplan of pensioenfonds.

Hopelijk leveren deze tips iets op! Bekijk meer besparingstips op onze website.


'7 Manieren om Geld te Besparen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Alle rechten zijn gereserveerd. http://www.euroweetjes.nl