bespaar geld

5 Tips om geld te besparen!

Onlangs hebben de prijs van bijna alles stijgt in een snel tempo, terwijl de lonen hetzelfde zijn gebleven.

Voor mijn familie en ik dit betekende het maken van dramatische veranderingen in de manier waarop we geld uitgeven en leven onze dag-tot-dag leven. Na verloop van tijd hebben we onze nieuw verworven kennis van het zijn strakke vuist en Thrifty om een shedload van geld te besparen in een verscheidenheid van verschillende manieren hebben gebruikt.

Hier zijn mijn top 5 tips!

1. Niet loyaal zijn

Jarenlang waren we loyaal aan één supermarkt. Het was het één van mijn ouders gebruikt toen ik opgroeide en ik denk dat ik gewoon door het winkelen er zoals het was de norm. Dit veranderde snel toen ik zag enorme geld besparen voordelen door niet loyaal aan één winkel, maar rond te shoppen voor de beste waarde.

Nu gebruiken we MySupermarket.com dat is een kruidenier vergelijking site voor de aanbiedingen op vinden op dat moment en winkelen bij de winkel om de beste prijs te krijgen. Als je het geluk hebt in een gebied waar er meer dan één of twee grote supermarkten te leven bent, kunt u deze gebruiken om uw voordeel door te shoppen in de verschillende winkels voor de diverse aanbiedingen. Na verloop van tijd de besparingen die u kunt maken zijn aanzienlijk!

2. Koop buiten het seizoen

Het kopen van dingen buiten het seizoen is een handige truc die we hebben gedaan voor een tijdje. Hoewel dit werkt niet voor vers voedsel het doet voor andere huishoudelijke artikelen.

Zo krijg je barbecueën in de winter en sleeën in de zomer als ze niet in de hoge vraag, zodat de prijzen lager zijn. U bent waarschijnlijk niet om producten te vinden buiten het seizoen op de grote straat, dus kijk online op plaatsen zoals eBay en eBid, waar u vrijwel het hele jaar door kunt kopen iets.

Vergeet niet de echt hete zomer een paar jaar terug? Nou, omdat we buiten het seizoen gekocht, we pakte een paar fans voor minder dan een tientje, die, wanneer het warm weer aankwamen, werden verkocht voor meer dan £ 45!

3. Junk is je vriend

We krijgen allemaal het en wij allen verafschuwen het. Of het nu via de post, gebundeld met een tijdschrift of overhandigd aan u in de straat, ongewenste e-mail echt lijkt een ergernis die je niet nodig hebt in je drukke leven.

Aan de andere kant echter, kan junk e-mail de ultieme geldbesparende resource zijn. U zult merken dat veel van de restaurants en winkels sturen vaak speciale aanbiedingen en kortingen op deze manier.

Wat ik doe is een apart e-mailadres die ik gebruik om te melden voor alle high street en online winkel nieuwsbrieven. Op deze manier kan ik alle aanbiedingen te krijgen zonder het invullen van mijn normale rekening met spam!

4. Ga fakeaway, niet meeneem

Ik weet niet over u, maar ik hou van een goede afhaalrestaurant. Of het nu een Chinees, pizza of een Indiase maaltijd is er niets beter op een zaterdagavond dan het krijgen van een meeneem en het hebben van een nacht in met de familie kijken naar de televisie.

Probleem is, hoezeer we vonden het hebben meeneem, kreeg er een punt waarop we konden gewoon niet de kosten rechtvaardigen. Nu, in plaats van het missen volledig uit, op een zaterdagavond hebben we een fakeaway. We stellen onszelf een maximum budget van £ 5 en maken dezelfde maaltijd die we zouden normaal bestellen vanaf nul.

We hebben gemaakt curry’s, kebab en pizza’s die normaal zou kosten een klein fortuin voor een fractie van de kosten. We hebben geleerd om nieuwe gerechten te koken en hadden plezier als een familie in het proces.

5. Pas op voor valse economieën

Mijn laatste tip voor u is het belangrijkste van allemaal. Of u nu een fervent spaarder geld of gewoon proberen te redden van een paar centen hier of daar, overdrijf het niet als je in de verkeerde zuinigheid val kan vallen.

Hoewel er vaak mogelijkheden om geld te besparen, soms kan het uiteindelijk kost je meer op de lange termijn.

School schoenen zijn een goed voorbeeld. U kunt een paar voor een prikkie te kopen alleen te vinden uw kind draagt ??ze uit in een maand of zo.
Anderzijds, wat meer een betere kwaliteit schoen uitgeven u en niet te lang vijf keer zo lang! Sommige dingen zijn de moeite waard om nog een paar centen op.

Mijn top vijf ultieme geldbesparende tips – Dus daar heb je het. Sommige mensen kunnen denken dat deze tips zijn gezond verstand, wat hopelijk vinden ze nuttig.

Hoe dan ook zou ik graag uw top geldbesparende tips in de reacties hieronder te horen.'5 Tips om geld te besparen!' have 1 comment

  1. 29 oktober 2014 @ 13:57 euroweetjes

    Bedankt voor dit ontzettend interessant artikel! Wij zullen deze tips van harte gebruiken.


Would you like to share your thoughts?

Alle rechten zijn gereserveerd. http://www.euroweetjes.nl