verhuizen_met_de_auto

5 redenen waarom verhuizen je geld kan besparen!

Tenzij je aan downsizig doet bewegen meestal niet leiden tot het besparen van geld. Immers, tussen het inhuren van verhuizers, het huren van een verhuiswagen, de inrichting van de nieuwe ruimte en het maken van back-en-weer reizen (niet om potentieel te vermelden dat u uw lease breken), het verplaatsen is meestal iets wat mensen moeten doen, niet iets wat ze ervoor kiezen om doen om geld te besparen.

Maar als je lokaal wilt verplaatsen, of zelfs buiten de staat voor het werk of om andere redenen, zijn er een aantal manieren waarop u kunt geld besparen als je van plan bent.
Of het kiezen van een goedkopere postcode of een aanpassing van een aantal van uw rekeningen, maakt een beweging niet hoeft te kosten maken. Hier zijn verschillende manieren waarop u kunt geld besparen met een nieuw adres.
Wanneer u verhuist naar een nieuwe stad, of de verhuizing naar een nieuw deel van de stad, rekening houden met uw woon-werkverkeer.

Rijden 40 mijl versus vijf maakt natuurlijk een ander, maar hoe zit het met het nemen van de snelweg versus zijstraten?
Ik heb onlangs lokaal verplaatst en belandde verplaatsen verder weg van het werk. Echter, omdat mijn woon-werkverkeer met zich meebrengt nu 9 mijl van de snelweg rijden versus 3 mijl op drukke zijstraten, mijn auto’s gebruik van brandstof is uitgegroeid tot ongeveer 15 procent zuiniger. Ik ga een extra 40 mijl per tank, die is het verminderen van mijn maandelijkse gas kosten met ongeveer een tank, of $ 55 dollar. Het helpt ook dat mijn highway pendelen is tegen het verkeer in, terwijl mijn zijstraat pendelen was met het.

Welkom aanbiedingen

In mijn recente verhuizing, maakte ik ook de fout van het kopen van alles voor mijn nieuwe appartement voor het veranderen van mijn adres. Meer dan $ 300 is pijnigde over de basics, van schoonmaakmiddelen tot blikjes en extra keukengerei prullenbak.

Zodra ik mijn adres veranderd online kreeg ik een pakketje in de e-mail met een tiental coupons naar Home Depot, Pottery Barn en Target, onder anderen. Ik zorgde ervoor om terug te gaan naar elke winkel met mijn inkomsten om de korting na de feiten te krijgen, maar als ik zou gewacht om mijn adres te wijzigen voor veel langer kon ik eruit heb verloren op mijn kans om maar liefst 20 procent te besparen op mijn aankopen.

Volgens het US Census Bureau, bijna 12 procent van de Amerikanen verplaatst tussen 2012 en 2013. Van de ongeveer 36 miljoen die het deed, meer dan 23 miljoen verhuisd binnen dezelfde provincie, bijna 7 miljoen verhuisd binnen dezelfde staat en bijna 5 miljoen verhuisd van de staat. Degenen die in staat lijnen bewegen vinden het misschien goedkoper om een aantal items nieuw te kopen in plaats van verhuizen alles wat ze hebben.

Heronderhandelen uw lease

Als je niet op zoek te gaan, maar worden geconfronteerd met een huurverhoging aan het einde van uw lease, kan u geld besparen door te kiezen om in plaats van te bewegen meer huur te betalen. Kijk naar de prijzen voor vergelijkbare appartementen of woningen in het gebied. Als u in een appartementencomplex met vacatures wonen, kijk in de lijst prijzen voor deze units. Veelvuldig, updates en renovaties worden gedaan om appartementen tussen huurders, zodat een eenheid die net in uw gebouw geopend kunnen nieuwe apparaten of een tapijt voor een lagere prijs dan uw verhuurder is nu vraagt van u met een verlenging van de huurovereenkomst hebben.

Als dat het geval is, wat marktonderzoek te doen kon je toe te rusten voor een onderhandeling met de huisbaas of een appartement swap, bespaart u geld.

Lagere kabel, Internet rekeningen

Moving kan een geweldige kans om uw kabel en internet pakket heronderhandelen, vooral omdat vele inleidende tarieven vervallen na een jaar of zo zijn. Volgens The Fiscal Femme, Time Warner Cable verhoogt bepaalde pakketten van $ 20 per maand na het tweede jaar van de dienstverlening. Vanaf dan, zelfs plaatselijk, kunt u in de gelegenheid om te profiteren van inleidende periodes tarief weer op te nemen.

Terwijl op het, kunt u mogelijk ook kosten te besparen door te kijken naar nieuwe banken en kredietinstellingen in uw stad. Als je betaalt $ 30 in de maandelijkse vergoedingen voor onderhoud, is het misschien tijd om de kosten op dat front gesneden, net zo goed. Een verhuizing kan voelen als een nieuwe start; dus gelden die mentaliteit naar uw normale rekeningen en financiële producten.

De postcode factor

Dit zal u verrassen: Retailers verschillende prijzen berekenen op basis van postcode. Dit wordt aangeduid als dynamische prijsstelling. Volgens Life Hacker, al in 2000, retailers zoals Amazon testten dit door het aanbieden van drie verschillende prijzen voor dvd’s op basis van de locatie van de koper. In 2005 heeft de Universiteit van Pennsylvania bleek dat winkeliers de prijzen op basis van een internet gebruiker uitgaven gewoonten en zoekgeschiedenissen kunnen aanpassen.

Bij het opzoeken van de rente voor de nationale banken of kabel-pakket kost, is een postcode vaak nodig en dient een doel voor de retailer. Als u op zoek bent om te bewegen binnen uw huidige stad, vergelijk de prijzen in verschillende postcodes. Zelfs een beweging van een paar straten, vooral in dichtbevolkte gebieden, kan je in een nieuwe postcode en van invloed op de prijzen die je betaalt. Maar let op, verhuizen naar een minder dure deel van de stad – in het bijzonder in spreidt zich als Los Angeles – kan averechts werken op het gebied van de stad onderhoud en veiligheid afhankelijk van de gemeente in de kosten.

U zult ook willen om te onderzoeken welke steden hoge salarissen en de lage kosten van levensonderhoud hebben – het zal grote invloed hebben op de vraag of uw spaargeld te laten groeien of slinken post-move.

Some Resources: http://www.detroitnews.com/story/business/personal-finance/2014/11/17/five-ways-moving-actually-save-money/19159383/


'5 redenen waarom verhuizen je geld kan besparen!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Alle rechten zijn gereserveerd. http://www.euroweetjes.nl